Atıf Formatları
OECD’nin Eczacı ve Eczacılık Üzerine Çalışmaları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. T. Kurt Et Al. , "OECD’nin Eczacı ve Eczacılık Üzerine Çalışmaları," IV. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi , Ankara, Turkey, pp.63-64, 2024

Kurt, D. T. Et Al. 2024. OECD’nin Eczacı ve Eczacılık Üzerine Çalışmaları. IV. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi , (Ankara, Turkey), 63-64.

Kurt, D. T., Şen, M. B., Şen, H. T., Çalamak, S., Süzen, S., Eke, B., ... Yıldız, S.(2024). OECD’nin Eczacı ve Eczacılık Üzerine Çalışmaları . IV. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi (pp.63-64). Ankara, Turkey

Kurt, DAMLA Et Al. "OECD’nin Eczacı ve Eczacılık Üzerine Çalışmaları," IV. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi, Ankara, Turkey, 2024

Kurt, DAMLA T. Et Al. "OECD’nin Eczacı ve Eczacılık Üzerine Çalışmaları." IV. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi , Ankara, Turkey, pp.63-64, 2024

Kurt, D. T. Et Al. (2024) . "OECD’nin Eczacı ve Eczacılık Üzerine Çalışmaları." IV. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi , Ankara, Turkey, pp.63-64.

@conferencepaper{conferencepaper, author={DAMLA TUNA KURT Et Al. }, title={OECD’nin Eczacı ve Eczacılık Üzerine Çalışmaları}, congress name={IV. Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2024}, pages={63-64} }