Atıf Formatları
Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

I. Kalkan And S. Yücecan, "Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, pp.86-98, 2014

Kalkan, I. And Yücecan, S. 2014. Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3 , 86-98.

Kalkan, I., & Yücecan, S., (2014). Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, 86-98.

Kalkan, Indrani, And SEVİNÇ YÜCECAN. "Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, 86-98, 2014

Kalkan, Indrani And Yücecan, SEVİNÇ. "Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, pp.86-98, 2014

Kalkan, I. And Yücecan, S. (2014) . "Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, pp.86-98.

@article{article, author={Indrani Kalkan And author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi}, journal={Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi}, year=2014, pages={86-98} }