I. Kalkan And S. Yücecan, "Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, pp.86-98, 2014
Kalkan, I. And Yücecan, S. 2014. Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3 , 86-98.
Kalkan, I., & Yücecan, S., (2014). Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi. Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, 86-98.
Kalkan, Indrani, And SEVİNÇ YÜCECAN. "Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi," Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, 86-98, 2014
Kalkan, Indrani And Yücecan, SEVİNÇ. "Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, pp.86-98, 2014
Kalkan, I. And Yücecan, S. (2014) . "Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi." Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi , vol.9, no.3, pp.86-98.
@article{article, author={Indrani Kalkan And author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Dondurarak Depolama Yönteminin Sebzelerin Toplam Fenolik Bileşik Miktarına ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi}, journal={Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi}, year=2014, pages={86-98} }