Atıf Formatları
Beslenme ve Diyetetik Özel Toplu Beslenme Hizmetleri: Sorunlar ve Güncel Yaklaşımlar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Dağ, "Üretimde kalite sorunu: Yemek tarifelerinin/ reçetelerinin standardizasyonu," In Beslenme ve Diyetetik Özel Toplu Beslenme Hizmetleri , Ankara: Türkiye Klinikleri, 2020, pp.25-31.

Dağ, A. Üretimde kalite sorunu: Yemek tarifelerinin/ reçetelerinin standardizasyonu. 2020. In Beslenme ve Diyetetik Özel Toplu Beslenme Hizmetleri , Türkiye Klinikleri, Ankara, 25-31.

Dağ, A., (2020). Üretimde kalite sorunu: Yemek tarifelerinin/ reçetelerinin standardizasyonu. Beslenme ve Diyetetik Özel Toplu Beslenme Hizmetleri (pp.25-31), Ankara: Türkiye Klinikleri.

Dağ, AYHAN. "Üretimde kalite sorunu: Yemek tarifelerinin/ reçetelerinin standardizasyonu." In Beslenme ve Diyetetik Özel Toplu Beslenme Hizmetleri , 25-31. Ankara: Türkiye Klinikleri, 2020

Dağ, AYHAN. "Üretimde kalite sorunu: Yemek tarifelerinin/ reçetelerinin standardizasyonu." Beslenme ve Diyetetik Özel Toplu Beslenme Hizmetleri , Türkiye Klinikleri, 2020, pp.25-31.

Dağ, A. (2020) "Üretimde kalite sorunu: Yemek tarifelerinin/ reçetelerinin standardizasyonu", Beslenme ve Diyetetik Özel Toplu Beslenme Hizmetleri . Ankara: Türkiye Klinikleri.

@bookchapter{bookchapter, author ={AYHAN DAĞ}, chaptertitle={Üretimde kalite sorunu: Yemek tarifelerinin/ reçetelerinin standardizasyonu}, booktitle={ Beslenme ve Diyetetik Özel Toplu Beslenme Hizmetleri}, publisher={Türkiye Klinikleri}, city={Ankara},year={2020} }