Atıf Formatları
Alaçam, T., Nalbant, L., Alaçam, A.,İLERİ RESTORASYON TEKNİKLERİ, Polat Yayınları, Ankara, 1998.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

T. Alaçam Et Al. Alaçam, T., Nalbant, L., Alaçam, A.,İLERİ RESTORASYON TEKNİKLERİ, Polat Yayınları, Ankara, 1998.. Ankara: Polat Yayıncılık1998, pp.391

Alaçam, T. Et Al. 1998. Alaçam, T., Nalbant, L., Alaçam, A.,İLERİ RESTORASYON TEKNİKLERİ, Polat Yayınları, Ankara, 1998. . Polat Yayıncılık, Ankara.

Alaçam, T., Nalbant, L., & Alaçam, A., (1998). Alaçam, T., Nalbant, L., Alaçam, A.,İLERİ RESTORASYON TEKNİKLERİ, Polat Yayınları, Ankara, 1998. . Ankara: Polat Yayıncılık.

Alaçam, TAYFUN, Levent Nalbant, And Alev Alaçam. Alaçam, T., Nalbant, L., Alaçam, A.,İLERİ RESTORASYON TEKNİKLERİ, Polat Yayınları, Ankara, 1998. . Ankara: Polat Yayıncılık, 1998

Alaçam, TAYFUN Et Al. Alaçam, T., Nalbant, L., Alaçam, A.,İLERİ RESTORASYON TEKNİKLERİ, Polat Yayınları, Ankara, 1998. . Polat Yayıncılık, 1998.

Alaçam, T. Nalbant, L. And Alaçam, A. (1998) Alaçam, T., Nalbant, L., Alaçam, A.,İLERİ RESTORASYON TEKNİKLERİ, Polat Yayınları, Ankara, 1998. . Ankara: Polat Yayıncılık.

@book{book, author={TAYFUN ALAÇAM Et Al. }, title={Alaçam, T., Nalbant, L., Alaçam, A.,İLERİ RESTORASYON TEKNİKLERİ, Polat Yayınları, Ankara, 1998.}, publisher={Polat Yayıncılık}, year={1998} }