Atıf Formatları
Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. Büyüktuncer Demirel And S. Yücecan, "Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi.," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.37, no.1-2, pp.93-100, 2011

Büyüktuncer Demirel, Z. And Yücecan, S. 2011. Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi.. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.37, no.1-2 , 93-100.

Büyüktuncer Demirel, Z., & Yücecan, S., (2011). Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi.. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.37, no.1-2, 93-100.

Büyüktuncer Demirel, Zehra, And SEVİNÇ YÜCECAN. "Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi.," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.37, no.1-2, 93-100, 2011

Büyüktuncer Demirel, Zehra B. And Yücecan, SEVİNÇ. "Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi.." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.37, no.1-2, pp.93-100, 2011

Büyüktuncer Demirel, Z. And Yücecan, S. (2011) . "Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi.." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.37, no.1-2, pp.93-100.

@article{article, author={Zehra Büyüktuncer Demirel And author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi.}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2011, pages={93-100} }