Atıf Formatları
Türkiye’de uygulanmakta olan hazırlama, pişirme ve saklama süreçlerinin yeşil yapraklı sebzelerin C vitamini değerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. YÜCECAN And A. BAYSAL, "Türkiye’de uygulanmakta olan hazırlama, pişirme ve saklama süreçlerinin yeşil yapraklı sebzelerin C vitamini değerine etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, 1974

YÜCECAN, S. And BAYSAL, A. 1974. Türkiye’de uygulanmakta olan hazırlama, pişirme ve saklama süreçlerinin yeşil yapraklı sebzelerin C vitamini değerine etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45 .

YÜCECAN, S., & BAYSAL, A., (1974). Türkiye’de uygulanmakta olan hazırlama, pişirme ve saklama süreçlerinin yeşil yapraklı sebzelerin C vitamini değerine etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45.

YÜCECAN, SEVİNÇ, And AYŞE BAYSAL. "Türkiye’de uygulanmakta olan hazırlama, pişirme ve saklama süreçlerinin yeşil yapraklı sebzelerin C vitamini değerine etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, 1974

YÜCECAN, SEVİNÇ And BAYSAL, AYŞE. "Türkiye’de uygulanmakta olan hazırlama, pişirme ve saklama süreçlerinin yeşil yapraklı sebzelerin C vitamini değerine etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45, 1974

YÜCECAN, S. And BAYSAL, A. (1974) . "Türkiye’de uygulanmakta olan hazırlama, pişirme ve saklama süreçlerinin yeşil yapraklı sebzelerin C vitamini değerine etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.45.

@article{article, author={SEVİNÇ YÜCECAN And author={AYŞE BAYSAL}, title={Türkiye’de uygulanmakta olan hazırlama, pişirme ve saklama süreçlerinin yeşil yapraklı sebzelerin C vitamini değerine etkisi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=1974}