Atıf Formatları
Hazır meyve sularının kaliteleri ve besin değerleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. YÜCECAN, "Hazır meyve sularının kaliteleri ve besin değerleri," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.4, no.6, 1979

YÜCECAN, S. 1979. Hazır meyve sularının kaliteleri ve besin değerleri. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.4, no.6 .

YÜCECAN, S., (1979). Hazır meyve sularının kaliteleri ve besin değerleri. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.4, no.6.

YÜCECAN, SEVİNÇ. "Hazır meyve sularının kaliteleri ve besin değerleri," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.4, no.6, 1979

YÜCECAN, SEVİNÇ. "Hazır meyve sularının kaliteleri ve besin değerleri." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.4, no.6, 1979

YÜCECAN, S. (1979) . "Hazır meyve sularının kaliteleri ve besin değerleri." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.4, no.6.

@article{article, author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Hazır meyve sularının kaliteleri ve besin değerleri}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=1979}