S. Yücecan And B. N. Tosun, "Ticari dondurulan bazı sebzelerin C vitamini içerikleri ve çözündürme işleminin C vitamini değerine etkisi. ," Gıda Teknolojisi , vol.4, no.1, pp.54-59, 1996
Yücecan, S. And Tosun, B. N. 1996. Ticari dondurulan bazı sebzelerin C vitamini içerikleri ve çözündürme işleminin C vitamini değerine etkisi. . Gıda Teknolojisi , vol.4, no.1 , 54-59.
Yücecan, S., & Tosun, B. N., (1996). Ticari dondurulan bazı sebzelerin C vitamini içerikleri ve çözündürme işleminin C vitamini değerine etkisi. . Gıda Teknolojisi , vol.4, no.1, 54-59.
Yücecan, SEVİNÇ, And Berat Nursal Tosun. "Ticari dondurulan bazı sebzelerin C vitamini içerikleri ve çözündürme işleminin C vitamini değerine etkisi. ," Gıda Teknolojisi , vol.4, no.1, 54-59, 1996
Yücecan, SEVİNÇ And Tosun, Berat N. . "Ticari dondurulan bazı sebzelerin C vitamini içerikleri ve çözündürme işleminin C vitamini değerine etkisi. ." Gıda Teknolojisi , vol.4, no.1, pp.54-59, 1996
Yücecan, S. And Tosun, B. N. (1996) . "Ticari dondurulan bazı sebzelerin C vitamini içerikleri ve çözündürme işleminin C vitamini değerine etkisi. ." Gıda Teknolojisi , vol.4, no.1, pp.54-59.
@article{article, author={SEVİNÇ YÜCECAN And author={Berat Nursal Tosun}, title={Ticari dondurulan bazı sebzelerin C vitamini içerikleri ve çözündürme işleminin C vitamini değerine etkisi. }, journal={Gıda Teknolojisi }, year=1996, pages={54-59} }