M. ŞENSOY And İ. SARAÇOĞLU, "Alglerden elde edilen takviye edici gıdalar," In Takviye Edici Gıdalar-II , Ankara: Türkiye Klinikleri, 2024, pp.29-36.
ŞENSOY, M. And SARAÇOĞLU, İ. Alglerden elde edilen takviye edici gıdalar. 2024. In Takviye Edici Gıdalar-II , Türkiye Klinikleri, Ankara, 29-36.
ŞENSOY, M., & SARAÇOĞLU, İ., (2024). Alglerden elde edilen takviye edici gıdalar. Takviye Edici Gıdalar-II (pp.29-36), Ankara: Türkiye Klinikleri.
ŞENSOY, MERVE, And İCLAL SARAÇOĞLU. "Alglerden elde edilen takviye edici gıdalar." In Takviye Edici Gıdalar-II , 29-36. Ankara: Türkiye Klinikleri, 2024
ŞENSOY, MERVE And SARAÇOĞLU, İCLAL. "Alglerden elde edilen takviye edici gıdalar." Takviye Edici Gıdalar-II , Türkiye Klinikleri, 2024, pp.29-36.
ŞENSOY, M. And SARAÇOĞLU, İ. (2024) "Alglerden elde edilen takviye edici gıdalar", Takviye Edici Gıdalar-II . Ankara: Türkiye Klinikleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={MERVE ŞENSOY And author ={İCLAL SARAÇOĞLU}, chaptertitle={Alglerden elde edilen takviye edici gıdalar}, booktitle={ Takviye Edici Gıdalar-II}, publisher={Türkiye Klinikleri}, city={Ankara},year={2024} }