Atıf Formatları
Prebiyotik ve probiyotik içeren süt ürünlerinin kullanım amaçları üzerine bir araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Yücecan Et Al. , "Prebiyotik ve probiyotik içeren süt ürünlerinin kullanım amaçları üzerine bir araştırma," V. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , Ankara, Turkey, pp.223, 2006

Yücecan, S. Et Al. 2006. Prebiyotik ve probiyotik içeren süt ürünlerinin kullanım amaçları üzerine bir araştırma. V. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (Ankara, Turkey), 223.

Yücecan, S., Akyol Mutlu, A., Üner, B., & İ., K., (2006). Prebiyotik ve probiyotik içeren süt ürünlerinin kullanım amaçları üzerine bir araştırma . V. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi (pp.223). Ankara, Turkey

Yücecan, SEVİNÇ Et Al. "Prebiyotik ve probiyotik içeren süt ürünlerinin kullanım amaçları üzerine bir araştırma," V. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Ankara, Turkey, 2006

Yücecan, SEVİNÇ Et Al. "Prebiyotik ve probiyotik içeren süt ürünlerinin kullanım amaçları üzerine bir araştırma." V. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , Ankara, Turkey, pp.223, 2006

Yücecan, S. Et Al. (2006) . "Prebiyotik ve probiyotik içeren süt ürünlerinin kullanım amaçları üzerine bir araştırma." V. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , Ankara, Turkey, p.223.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVİNÇ YÜCECAN Et Al. }, title={Prebiyotik ve probiyotik içeren süt ürünlerinin kullanım amaçları üzerine bir araştırma}, congress name={V. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2006}, pages={223} }