Atıf Formatları
Zeytinyağı ve Akdeniz Mutfağı: Genel Özellikleri ve Değişmeler.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Yücecan And G. Pekcan, "Zeytinyağı ve Akdeniz Mutfağı: Genel Özellikleri ve Değişmeler.," Konya Kültür ve Turizm Vakfı Yayını , no.YOK, pp.233-237, 1993

Yücecan, S. And Pekcan, G. 1993. Zeytinyağı ve Akdeniz Mutfağı: Genel Özellikleri ve Değişmeler.. Konya Kültür ve Turizm Vakfı Yayını , no.YOK , 233-237.

Yücecan, S., & Pekcan, G., (1993). Zeytinyağı ve Akdeniz Mutfağı: Genel Özellikleri ve Değişmeler.. Konya Kültür ve Turizm Vakfı Yayını , no.YOK, 233-237.

Yücecan, SEVİNÇ, And Gülden Pekcan. "Zeytinyağı ve Akdeniz Mutfağı: Genel Özellikleri ve Değişmeler.," Konya Kültür ve Turizm Vakfı Yayını , no.YOK, 233-237, 1993

Yücecan, SEVİNÇ And Pekcan, Gülden. "Zeytinyağı ve Akdeniz Mutfağı: Genel Özellikleri ve Değişmeler.." Konya Kültür ve Turizm Vakfı Yayını , no.YOK, pp.233-237, 1993

Yücecan, S. And Pekcan, G. (1993) . "Zeytinyağı ve Akdeniz Mutfağı: Genel Özellikleri ve Değişmeler.." Konya Kültür ve Turizm Vakfı Yayını , no.YOK, pp.233-237.

@article{article, author={SEVİNÇ YÜCECAN And author={Gülden Pekcan}, title={Zeytinyağı ve Akdeniz Mutfağı: Genel Özellikleri ve Değişmeler.}, journal={Konya Kültür ve Turizm Vakfı Yayını}, year=1993, pages={233-237} }