C. Gezer Et Al. , "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sık tüketilen bazı sebzelerin besin bileşimi analizi.," Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.17, no.5, pp.86-88, 2013
Gezer , C. Et Al. 2013. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sık tüketilen bazı sebzelerin besin bileşimi analizi.. Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.17, no.5 , 86-88.
Gezer , C., Yücecan, S., Kabaran , S., & Yurttagül , M., (2013). Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sık tüketilen bazı sebzelerin besin bileşimi analizi.. Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.17, no.5, 86-88.
Gezer , Ceren Et Al. "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sık tüketilen bazı sebzelerin besin bileşimi analizi.," Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.17, no.5, 86-88, 2013
Gezer , Ceren Et Al. "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sık tüketilen bazı sebzelerin besin bileşimi analizi.." Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.17, no.5, pp.86-88, 2013
Gezer , C. Et Al. (2013) . "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sık tüketilen bazı sebzelerin besin bileşimi analizi.." Gıda Teknolojisi Dergisi , vol.17, no.5, pp.86-88.
@article{article, author={Ceren Gezer Et Al. }, title={Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sık tüketilen bazı sebzelerin besin bileşimi analizi.}, journal={Gıda Teknolojisi Dergisi}, year=2013, pages={86-88} }