S. Akin Et Al. , "Processed meat products and snacks consumption in ADHD: A case–control study DEHB’li çocuklarda işlenmiş et ürünleri ve atıştırmalık tüketimi: Vaka kontrol çalışması," Northern Clinics of Istanbul , vol.9, no.3, pp.266-274, 2022
Akin, S. Et Al. 2022. Processed meat products and snacks consumption in ADHD: A case–control study DEHB’li çocuklarda işlenmiş et ürünleri ve atıştırmalık tüketimi: Vaka kontrol çalışması. Northern Clinics of Istanbul , vol.9, no.3 , 266-274.
Akin, S., GÜLTEKİN, F., Ekinci, O., Kanik, A., Ustundag, B., Tunali, B. D., ... Al-Bayati, M. B. A.(2022). Processed meat products and snacks consumption in ADHD: A case–control study DEHB’li çocuklarda işlenmiş et ürünleri ve atıştırmalık tüketimi: Vaka kontrol çalışması. Northern Clinics of Istanbul , vol.9, no.3, 266-274.
Akin, Sumeyye Et Al. "Processed meat products and snacks consumption in ADHD: A case–control study DEHB’li çocuklarda işlenmiş et ürünleri ve atıştırmalık tüketimi: Vaka kontrol çalışması," Northern Clinics of Istanbul , vol.9, no.3, 266-274, 2022
Akin, Sumeyye Et Al. "Processed meat products and snacks consumption in ADHD: A case–control study DEHB’li çocuklarda işlenmiş et ürünleri ve atıştırmalık tüketimi: Vaka kontrol çalışması." Northern Clinics of Istanbul , vol.9, no.3, pp.266-274, 2022
Akin, S. Et Al. (2022) . "Processed meat products and snacks consumption in ADHD: A case–control study DEHB’li çocuklarda işlenmiş et ürünleri ve atıştırmalık tüketimi: Vaka kontrol çalışması." Northern Clinics of Istanbul , vol.9, no.3, pp.266-274.
@article{article, author={Sumeyye Akin Et Al. }, title={Processed meat products and snacks consumption in ADHD: A case–control study DEHB’li çocuklarda işlenmiş et ürünleri ve atıştırmalık tüketimi: Vaka kontrol çalışması}, journal={Northern Clinics of Istanbul}, year=2022, pages={266-274} }