Atıf Formatları
21. Yüzyılın başlarında dünyada besin teknolojisindeki değişmeler ve Türkiye'ye yansıması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Yücecan Et Al. , "21. Yüzyılın başlarında dünyada besin teknolojisindeki değişmeler ve Türkiye'ye yansıması," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.29, no.2, pp.42-61, 2000

Yücecan, S. Et Al. 2000. 21. Yüzyılın başlarında dünyada besin teknolojisindeki değişmeler ve Türkiye'ye yansıması. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.29, no.2 , 42-61.

Yücecan, S., Şenel Erim , E., Koç, S., Şahin, Y., Damarlı, E., & Özavar, Ş., (2000). 21. Yüzyılın başlarında dünyada besin teknolojisindeki değişmeler ve Türkiye'ye yansıması. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.29, no.2, 42-61.

Yücecan, SEVİNÇ Et Al. "21. Yüzyılın başlarında dünyada besin teknolojisindeki değişmeler ve Türkiye'ye yansıması," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.29, no.2, 42-61, 2000

Yücecan, SEVİNÇ Et Al. "21. Yüzyılın başlarında dünyada besin teknolojisindeki değişmeler ve Türkiye'ye yansıması." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.29, no.2, pp.42-61, 2000

Yücecan, S. Et Al. (2000) . "21. Yüzyılın başlarında dünyada besin teknolojisindeki değişmeler ve Türkiye'ye yansıması." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.29, no.2, pp.42-61.

@article{article, author={SEVİNÇ YÜCECAN Et Al. }, title={21. Yüzyılın başlarında dünyada besin teknolojisindeki değişmeler ve Türkiye'ye yansıması}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2000, pages={42-61} }