S. Yücecan, "Meyve Sularının Potansiyel Antioksidan Etkinliklerinin Sağlık Üzerine Etkileri," Gıda 2000 Dergisi , vol.43, no.2, pp.25-32, 2003
Yücecan, S. 2003. Meyve Sularının Potansiyel Antioksidan Etkinliklerinin Sağlık Üzerine Etkileri. Gıda 2000 Dergisi , vol.43, no.2 , 25-32.
Yücecan, S., (2003). Meyve Sularının Potansiyel Antioksidan Etkinliklerinin Sağlık Üzerine Etkileri. Gıda 2000 Dergisi , vol.43, no.2, 25-32.
Yücecan, SEVİNÇ. "Meyve Sularının Potansiyel Antioksidan Etkinliklerinin Sağlık Üzerine Etkileri," Gıda 2000 Dergisi , vol.43, no.2, 25-32, 2003
Yücecan, SEVİNÇ. "Meyve Sularının Potansiyel Antioksidan Etkinliklerinin Sağlık Üzerine Etkileri." Gıda 2000 Dergisi , vol.43, no.2, pp.25-32, 2003
Yücecan, S. (2003) . "Meyve Sularının Potansiyel Antioksidan Etkinliklerinin Sağlık Üzerine Etkileri." Gıda 2000 Dergisi , vol.43, no.2, pp.25-32.
@article{article, author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Meyve Sularının Potansiyel Antioksidan Etkinliklerinin Sağlık Üzerine Etkileri}, journal={Gıda 2000 Dergisi}, year=2003, pages={25-32} }