Atıf Formatları
Nanoteknolinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. DAĞ, "Nanoteknolinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.42, no.2, pp.168-174, 2014

DAĞ, A. 2014. Nanoteknolinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.42, no.2 , 168-174.

DAĞ, A., (2014). Nanoteknolinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Etkisi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.42, no.2, 168-174.

DAĞ, AYHAN. "Nanoteknolinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Etkisi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.42, no.2, 168-174, 2014

DAĞ, AYHAN. "Nanoteknolinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.42, no.2, pp.168-174, 2014

DAĞ, A. (2014) . "Nanoteknolinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Etkisi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.42, no.2, pp.168-174.

@article{article, author={AYHAN DAĞ}, title={Nanoteknolinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Etkisi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2014, pages={168-174} }