Atıf Formatları
Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. DİKMEN And A. G. PEKCAN, "Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, pp.234-241, 2013

DİKMEN, D. And PEKCAN, A. G. 2013. Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3 , 234-241.

DİKMEN, D., & PEKCAN, A. G., (2013). Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, 234-241.

DİKMEN, DERYA, And AYLA GÜLDEN PEKCAN. "Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, 234-241, 2013

DİKMEN, DERYA And PEKCAN, AYLA G. . "Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, pp.234-241, 2013

DİKMEN, D. And PEKCAN, A. G. (2013) . "Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.41, no.3, pp.234-241.

@article{article, author={DERYA DİKMEN And author={AYLA GÜLDEN PEKCAN}, title={Besin ögesi örüntü profili toplu beslenme hizmeti veren kuruluşlarda uygulanan menülerin değerlendirilmesi}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=2013, pages={234-241} }