Atıf Formatları
Hazır meyve sularının sodyum ve potasyum değerleri ve bu değerlerin normal ve özel diyetlerdeki katkıları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Yücecan, "Hazır meyve sularının sodyum ve potasyum değerleri ve bu değerlerin normal ve özel diyetlerdeki katkıları," Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.1-2, pp.179-192, 1980

Yücecan, S. 1980. Hazır meyve sularının sodyum ve potasyum değerleri ve bu değerlerin normal ve özel diyetlerdeki katkıları. Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.1-2 , 179-192.

Yücecan, S., (1980). Hazır meyve sularının sodyum ve potasyum değerleri ve bu değerlerin normal ve özel diyetlerdeki katkıları. Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.1-2, 179-192.

Yücecan, SEVİNÇ. "Hazır meyve sularının sodyum ve potasyum değerleri ve bu değerlerin normal ve özel diyetlerdeki katkıları," Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.1-2, 179-192, 1980

Yücecan, SEVİNÇ. "Hazır meyve sularının sodyum ve potasyum değerleri ve bu değerlerin normal ve özel diyetlerdeki katkıları." Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.1-2, pp.179-192, 1980

Yücecan, S. (1980) . "Hazır meyve sularının sodyum ve potasyum değerleri ve bu değerlerin normal ve özel diyetlerdeki katkıları." Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.3, no.1-2, pp.179-192.

@article{article, author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Hazır meyve sularının sodyum ve potasyum değerleri ve bu değerlerin normal ve özel diyetlerdeki katkıları}, journal={Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi}, year=1980, pages={179-192} }