Atıf Formatları
Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-2
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. DAĞ, "Nanoteknolojinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Olası Etkileri," In Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-2 , Ankara: Hatipoğlu Yayınevi, 2015, pp.295-312.

DAĞ, A. Nanoteknolojinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Olası Etkileri. 2015. In Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-2 , Hatipoğlu Yayınevi, Ankara, 295-312.

DAĞ, A., (2015). Nanoteknolojinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Olası Etkileri. Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-2 (pp.295-312), Ankara: Hatipoğlu Yayınevi.

DAĞ, AYHAN. "Nanoteknolojinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Olası Etkileri." In Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-2 , 295-312. Ankara: Hatipoğlu Yayınevi, 2015

DAĞ, AYHAN. "Nanoteknolojinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Olası Etkileri." Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-2 , Hatipoğlu Yayınevi, 2015, pp.295-312.

DAĞ, A. (2015) "Nanoteknolojinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Olası Etkileri", Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-2 . Ankara: Hatipoğlu Yayınevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={AYHAN DAĞ}, chaptertitle={Nanoteknolojinin Gıdalara Uygulanması ve Sağlık Üzerine Olası Etkileri}, booktitle={ Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-2}, publisher={Hatipoğlu Yayınevi}, city={Ankara},year={2015} }