Atıf Formatları
Sığır, balık ve tavuk etlerine uygulanan pişirme süreçlerinin lipit oksidasyonuna etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Karabudak And S. Yücecan, "Sığır, balık ve tavuk etlerine uygulanan pişirme süreçlerinin lipit oksidasyonuna etkisi," IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , Antalya, Turkey, pp.198, 2003

Karabudak, E. And Yücecan, S. 2003. Sığır, balık ve tavuk etlerine uygulanan pişirme süreçlerinin lipit oksidasyonuna etkisi. IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (Antalya, Turkey), 198.

Karabudak, E., & Yücecan, S., (2003). Sığır, balık ve tavuk etlerine uygulanan pişirme süreçlerinin lipit oksidasyonuna etkisi . IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi (pp.198). Antalya, Turkey

Karabudak, Efsun, And SEVİNÇ YÜCECAN. "Sığır, balık ve tavuk etlerine uygulanan pişirme süreçlerinin lipit oksidasyonuna etkisi," IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Antalya, Turkey, 2003

Karabudak, Efsun And Yücecan, SEVİNÇ. "Sığır, balık ve tavuk etlerine uygulanan pişirme süreçlerinin lipit oksidasyonuna etkisi." IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , Antalya, Turkey, pp.198, 2003

Karabudak, E. And Yücecan, S. (2003) . "Sığır, balık ve tavuk etlerine uygulanan pişirme süreçlerinin lipit oksidasyonuna etkisi." IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi , Antalya, Turkey, p.198.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Efsun Karabudak And author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Sığır, balık ve tavuk etlerine uygulanan pişirme süreçlerinin lipit oksidasyonuna etkisi}, congress name={IV. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2003}, pages={198} }