S. Yücecan, "Çeşitli ıslatma ve haşlama işlemlerinin kuru baklagillerin çinko, demir ve kalsiyum değerlerine etkisi-I-Islatma işlemleri sırasında oluşan mineral kayıpları," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.12, no.4, pp.229-233, 1987
Yücecan, S. 1987. Çeşitli ıslatma ve haşlama işlemlerinin kuru baklagillerin çinko, demir ve kalsiyum değerlerine etkisi-I-Islatma işlemleri sırasında oluşan mineral kayıpları. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.12, no.4 , 229-233.
Yücecan, S., (1987). Çeşitli ıslatma ve haşlama işlemlerinin kuru baklagillerin çinko, demir ve kalsiyum değerlerine etkisi-I-Islatma işlemleri sırasında oluşan mineral kayıpları. Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.12, no.4, 229-233.
Yücecan, SEVİNÇ. "Çeşitli ıslatma ve haşlama işlemlerinin kuru baklagillerin çinko, demir ve kalsiyum değerlerine etkisi-I-Islatma işlemleri sırasında oluşan mineral kayıpları," Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.12, no.4, 229-233, 1987
Yücecan, SEVİNÇ. "Çeşitli ıslatma ve haşlama işlemlerinin kuru baklagillerin çinko, demir ve kalsiyum değerlerine etkisi-I-Islatma işlemleri sırasında oluşan mineral kayıpları." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.12, no.4, pp.229-233, 1987
Yücecan, S. (1987) . "Çeşitli ıslatma ve haşlama işlemlerinin kuru baklagillerin çinko, demir ve kalsiyum değerlerine etkisi-I-Islatma işlemleri sırasında oluşan mineral kayıpları." Beslenme ve Diyet Dergisi , vol.12, no.4, pp.229-233.
@article{article, author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Çeşitli ıslatma ve haşlama işlemlerinin kuru baklagillerin çinko, demir ve kalsiyum değerlerine etkisi-I-Islatma işlemleri sırasında oluşan mineral kayıpları}, journal={Beslenme ve Diyet Dergisi}, year=1987, pages={229-233} }