S. Yücecan, "Sebzeler ve Meyveler: Sağlıklı Beslenmedeki Yeri ve Önemi," TARGET 3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi (FAO Özel Oturumu) , Ankara, Turkey, 2021
Yücecan, S. 2021. Sebzeler ve Meyveler: Sağlıklı Beslenmedeki Yeri ve Önemi. TARGET 3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi (FAO Özel Oturumu) , (Ankara, Turkey).
Yücecan, S., (2021). Sebzeler ve Meyveler: Sağlıklı Beslenmedeki Yeri ve Önemi . TARGET 3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi (FAO Özel Oturumu), Ankara, Turkey
Yücecan, SEVİNÇ. "Sebzeler ve Meyveler: Sağlıklı Beslenmedeki Yeri ve Önemi," TARGET 3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi (FAO Özel Oturumu), Ankara, Turkey, 2021
Yücecan, SEVİNÇ. "Sebzeler ve Meyveler: Sağlıklı Beslenmedeki Yeri ve Önemi." TARGET 3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi (FAO Özel Oturumu) , Ankara, Turkey, 2021
Yücecan, S. (2021) . "Sebzeler ve Meyveler: Sağlıklı Beslenmedeki Yeri ve Önemi." TARGET 3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi (FAO Özel Oturumu) , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Sebzeler ve Meyveler: Sağlıklı Beslenmedeki Yeri ve Önemi}, congress name={TARGET 3. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi (FAO Özel Oturumu)}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2021}}