H. B. SAVAŞ And F. GÜLTEKİN, "Farklı Öğün Sıklığının Sıçanlarda Metabolizma ve Antioksidan Sistem ile Nörodavranış Üzerine Etkileri," SDÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi. , vol.6, no.3, pp.68, 2016
SAVAŞ, H. B. And GÜLTEKİN, F. 2016. Farklı Öğün Sıklığının Sıçanlarda Metabolizma ve Antioksidan Sistem ile Nörodavranış Üzerine Etkileri. SDÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi. , vol.6, no.3 , 68.
SAVAŞ, H. B., & GÜLTEKİN, F., (2016). Farklı Öğün Sıklığının Sıçanlarda Metabolizma ve Antioksidan Sistem ile Nörodavranış Üzerine Etkileri. SDÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi. , vol.6, no.3, 68.
SAVAŞ, HASAN, And FATİH GÜLTEKİN. "Farklı Öğün Sıklığının Sıçanlarda Metabolizma ve Antioksidan Sistem ile Nörodavranış Üzerine Etkileri," SDÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi. , vol.6, no.3, 68, 2016
SAVAŞ, HASAN B. And GÜLTEKİN, FATİH. "Farklı Öğün Sıklığının Sıçanlarda Metabolizma ve Antioksidan Sistem ile Nörodavranış Üzerine Etkileri." SDÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi. , vol.6, no.3, pp.68, 2016
SAVAŞ, H. B. And GÜLTEKİN, F. (2016) . "Farklı Öğün Sıklığının Sıçanlarda Metabolizma ve Antioksidan Sistem ile Nörodavranış Üzerine Etkileri." SDÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi. , vol.6, no.3, p.68.
@article{article, author={HASAN BASRİ SAVAŞ And author={FATİH GÜLTEKİN}, title={Farklı Öğün Sıklığının Sıçanlarda Metabolizma ve Antioksidan Sistem ile Nörodavranış Üzerine Etkileri}, journal={SDÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi.}, year=2016, pages={68} }