S. Yücecan, "Besinlerin hazırlanması, pişirilmesi ve işlenmesi sırasında oluşan kayıplar, Toplu tüketim yerlerinde insan gücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme eğitimi," Milli Prodüktivite Merkezi, Ankara , Ankara, Turkey, pp.150-163, 1984
Yücecan, S. 1984. Besinlerin hazırlanması, pişirilmesi ve işlenmesi sırasında oluşan kayıplar, Toplu tüketim yerlerinde insan gücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme eğitimi. Milli Prodüktivite Merkezi, Ankara , (Ankara, Turkey), 150-163.
Yücecan, S., (1984). Besinlerin hazırlanması, pişirilmesi ve işlenmesi sırasında oluşan kayıplar, Toplu tüketim yerlerinde insan gücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme eğitimi . Milli Prodüktivite Merkezi, Ankara (pp.150-163). Ankara, Turkey
Yücecan, SEVİNÇ. "Besinlerin hazırlanması, pişirilmesi ve işlenmesi sırasında oluşan kayıplar, Toplu tüketim yerlerinde insan gücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme eğitimi," Milli Prodüktivite Merkezi, Ankara, Ankara, Turkey, 1984
Yücecan, SEVİNÇ. "Besinlerin hazırlanması, pişirilmesi ve işlenmesi sırasında oluşan kayıplar, Toplu tüketim yerlerinde insan gücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme eğitimi." Milli Prodüktivite Merkezi, Ankara , Ankara, Turkey, pp.150-163, 1984
Yücecan, S. (1984) . "Besinlerin hazırlanması, pişirilmesi ve işlenmesi sırasında oluşan kayıplar, Toplu tüketim yerlerinde insan gücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme eğitimi." Milli Prodüktivite Merkezi, Ankara , Ankara, Turkey, pp.150-163.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEVİNÇ YÜCECAN}, title={Besinlerin hazırlanması, pişirilmesi ve işlenmesi sırasında oluşan kayıplar, Toplu tüketim yerlerinde insan gücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme eğitimi}, congress name={Milli Prodüktivite Merkezi, Ankara}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={1984}, pages={150-163} }