Atıf Formatları
Yogurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. G. PEKCAN, "Besine dayalı beslenme rehberlerinde yoğurt tüketim önerisi ve yoğurt tüketimi.," In Yogurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü , Danone Enstitüsü Beslenme Serileri, 2015, pp.27-32.

PEKCAN, A. G. Besine dayalı beslenme rehberlerinde yoğurt tüketim önerisi ve yoğurt tüketimi.. 2015. In Yogurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü , Danone Enstitüsü Beslenme Serileri, 27-32.

PEKCAN, A. G., (2015). Besine dayalı beslenme rehberlerinde yoğurt tüketim önerisi ve yoğurt tüketimi.. Yogurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü (pp.27-32), Danone Enstitüsü Beslenme Serileri.

PEKCAN, AYLA. "Besine dayalı beslenme rehberlerinde yoğurt tüketim önerisi ve yoğurt tüketimi.." In Yogurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü , 27-32. Danone Enstitüsü Beslenme Serileri, 2015

PEKCAN, AYLA G. . "Besine dayalı beslenme rehberlerinde yoğurt tüketim önerisi ve yoğurt tüketimi.." Yogurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü , Danone Enstitüsü Beslenme Serileri, 2015, pp.27-32.

PEKCAN, A. G. (2015) "Besine dayalı beslenme rehberlerinde yoğurt tüketim önerisi ve yoğurt tüketimi.", Yogurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü . Danone Enstitüsü Beslenme Serileri.

@bookchapter{bookchapter, author ={AYLA GÜLDEN PEKCAN}, chaptertitle={Besine dayalı beslenme rehberlerinde yoğurt tüketim önerisi ve yoğurt tüketimi.}, booktitle={ Yogurt Lezzetin ve Sağlığın Öyküsü}, publisher={Danone Enstitüsü Beslenme Serileri}, city={},year={2015} }