Nutritional, Chemical, Antioxidant and Antibacterial Screening of Astragalus cicer L. and Astragalus glycyphyllos L. Different Morphological Parts


Creative Commons License

Shahrivari-Baviloliaei S., Konopacka A., Pascoalino L. A., Reis F., Kunkowski D., Petropoulos S. A., ...Daha Fazla

FOODS, cilt.14, ss.1-19, 2025 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 14
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.3390/foods14020250
  • Dergi Adı: FOODS
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-19
  • Lokman Hekim Üniversitesi Adresli: Hayır