Abaci N.,  Deniz F. S.,  Orhan I. E.
            
            
                Food Chemistry: X, cilt.14, ss.1-10, 2022 (SCI-Expanded)
                        
                            
                        
                        
                            
                        
                        
                            
                        
                        
            
            
            
                        - 
            Yayın Türü:
                    Makale / Derleme
        
 
                        - 
            Cilt numarası:
                    14
        
 
                        - 
            Basım Tarihi:
                    2022
        
 
                        - 
            Doi Numarası:
                    10.1016/j.fochx.2022.100302
        
 
                        - 
            Dergi Adı:
                
                        Food Chemistry: X
                
        
 
                        - 
            Derginin Tarandığı İndeksler:
                    Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
        
 
                
                
                
                        - 
            Sayfa Sayıları:
                    ss.1-10
        
 
                
                        - 
            Anahtar Kelimeler:
                    Kombucha, Fermented drink, Biofilm, Bioactivity, Microorganism
        
 
                        - 
            Lokman Hekim Üniversitesi Adresli:
                    Hayır