Lokman Hekim Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Bilimsel Veri
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Selenium Content of Turkish Foods: A Twe...
Selenium Content of Turkish Foods: A Twenty-Year Review.
Dağ A.
KONYA KARATAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ, cilt.2, sa.1, ss.20-27, 2021 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
2
Sayı:
1
Basım Tarihi:
2021
Dergi Adı:
KONYA KARATAY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ DERGİSİ
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.20-27
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Lokman Hekim Üniversitesi Adresli:
Hayır