Besinlerin hazırlanması, pişirilmesi ve işlenmesi sırasında oluşan kayıplar, Toplu tüketim yerlerinde  insan gücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme eğitimi
            
            
        
        
            
            
            
                 Yücecan S.
            
            
                Milli Prodüktivite Merkezi, Ankara, Ankara, Türkiye, 06 Haziran 1984, ss.150-163, (Tam Metin Bildiri)
            
            
            
                        - 
            Yayın Türü:
                    Bildiri / Tam Metin Bildiri
        
 
                
                
                
                
                
                
                        - 
            Basıldığı Şehir:
                    Ankara
        
 
                        - 
            Basıldığı Ülke:
                    Türkiye
        
 
                        - 
            Sayfa Sayıları:
                    ss.150-163
        
 
                
                
                        - 
            Lokman Hekim Üniversitesi Adresli:
                    Hayır