Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

YAPAY ZEKA İLE BESİN VE BESLENME ÖRÜNTÜLERİNİN HASTALIK RİSKİNE ETKİLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

3. BİLSEL INTERNATIONAL KIBYRA SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Burdur, Türkiye, 19 - 20 Ekim 2024, ss.137-138

AN ALTERNATIVE FOOD IN SUSTAINABLE NUTRITION: MICROALGAE

3. BİLSEL INTERNATIONAL KIBYRA SCIENTIFIC RESEARCHES CONGRESS, Burdur, Türkiye, 19 - 20 Ekim 2024, ss.135-136

ALERJİK HASTALIKLAR VE BESLENME: BAĞIŞIKLIK SAĞLIĞI İÇİN YAKLAŞIMLAR

1. INTERNATIONAL COLOSSEUM SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS, İtalya, 13 - 14 Ekim 2024, ss.37-38

POTENTIAL EFFECTS OF KRILL OIL IN OSTEOARTHRITIS

1. INTERNATIONAL COLOSSEUM SCIENTIFIC RESEARCHES AND INNOVATION CONGRESS, 13-14, OCTOBER, İTALYA, İtalya, 13 - 14 Ekim 2024, ss.394-395

AN IMPORTANT APPROACH İN THE TREATMENT OF OBESİTY: THE DELBOEUF ILLUSİON

4. Uluslararası Topkapı Bilimsel Araştırmalarda Güncel Gelişmeler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 17 Eylül 2024

Beslenme ve Diyetetik Uygulamalarında Yeni Bir Çağ: Yapay Zeka

17.EJONS ULUSLARARASI KONGRESİ, Konya, Türkiye, 20 Ağustos 2024

Yetişkin kadınlarda covid-19 geçirme durumunun beslenme davranışı ile ilişkisinin değerlendirilmesi

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2023, ss.222 Sürdürülebilir Kalkınma

Normal vücut ağırlığındaki kadınlarda şeker tüketim sıklığı ile yaşam kalitesi arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 - 13 Ekim 2023, ss.221

TİP-2 DİYABETES MELLİTUSLU HASTALARDA TÜM VÜCUT VE SEGMENTAL FAZ AÇILARININ SAPTANMASI

ULUSLARARASI MALDİA SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.62

TİP-2 DİYABETES MELLİTUSLU HASTALARIN DİYET KALİTESİNİN VE DUYGU DURUMUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ

ULUSLARARASI MALDİA SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.63

Kitap & Kitap Bölümleri

YOĞUN BAKIM HASTALARININ BESLENMESİNDE KARBONHİDRAT VE POSA ALIMININ ÖNEMİ

Karbonhidratların ve Posanın Sağlıkta, Hastalıklarda ve Bazı Özel Durumlarda Önemi - 2024, MERCANLIGİL SEYİT MEHMET, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.64-70, 2024

ZİZİPHUS JUJUBE'NİN (HÜNNAP) BESİN ÖGESİ KOMPOZİSYONU VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ

SAĞLIK BİLİMLERİNDE ULUSLARARASI ÇALIŞMALAR, ŞAHNA ENGİN, AKGÜL HASAN, SELAMOĞLU ZELİHA, Editör, SERÜVEN YAYINEVİ, Ankara, ss.81-96, 2024

DİYABET, PREBİYOTİK VE PROBİYOTİKLER

Sağlık & Bilim 2023 Beslenme-II, Baygut, Hatice, Editör, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, ss.59-79, 2023

Sağlıklı Beslenmede Yağ Alımının Önemi

Yağların Sağlıkta, Hastalıklarda ve Bazı Özel Durumlarda Önemi, Mercanlıgil, Seyit Mehmet, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.1-7, 2023

SİRKADYEN RİTİM VE BESLENME

Sağlık ve Bilim-2023: Beslenme-I, Baygut, Hatice, Editör, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, ss.113-130, 2023

DİYET POSASI VE SAĞLIK

Sağlık & Bilim 2023 Beslenme-II, Baygut, Hatice, Editör, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, ss.103-113, 2023

B12 VİTAMİNİ EKSİKLİĞİNİN MERKEZİ SİNİR SİSTEMİ ÜZERİNE ETKİLERİ

Sağlık & Bilim 2023 Beslenme-II, Baygut, Hatice, Editör, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, ss.241-252, 2023

EK-B BESLENME BAKIM SÜRECİ VE FORMLARI

Beslenme ve Tanı İle İlgili Bakım, ELMACIOĞLU,FUNDA DAĞ,AYHAN BESLER,HALİT TANJU, Editör, NOBEL TIP KİTAPEVİ, Ankara, ss.1001-1009, 2022

Yoğun Bakım Hastalarının Beslenmesinde Protein Alımının Önemi

Proteinlerin Sağlıkta, Hastalıklarda ve Bazı Özel Durumlarda Önemi, MERCANLIGİL,Seyit Mehmet, Editör, Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi, Ankara, ss.65-72, 2022

EK-A BESLENMENİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ

Beslenme ve Tanı İle İlgili Bakım, ELMACIOĞLU,FUNDA DAĞ,AYHAN BESLER,HALİT TANJU, Editör, NOBEL TIP KİTAPEVİ, Ankara, ss.943-972, 2022

Metrikler

Yayın

29

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları